OVER ONS

ONZE HISTORIE

Nanodrillen, boogzinkeren en civiele techniek zijn de werkzaamheden waar Kappert Infra B.V. expert in is. Na jaren in loondienst te hebben gewerkt in grondbekabelingswerk heeft Justin Kappert in 2019 de stap gezet naar een eigen bedrijf, Kappert Infra dus. Een jaar later kwam partner Alice in het bedrijf en werd het een vof. Inmiddels is Kappert Infra een BV en hebben we een team van gedreven medewerkers en zelfstandige professionals waarmee we elke bekabelingsklus klaren. Bekijk hier onze nieuwtjes en projecten.

SNEL EN FLEXIBEL

Bij Kappert Infra B.V. vinden we het belangrijk om flexibel en snel te kunnen schakelen. Daarom hebben we een eigen machinepark met kranen, boogzinkers, nanodrills, aanhangwagens en een grondraket. We zijn met trots lid van brancheorganisatie Cumela en ons team is VCA-gecertificeerd voor veiligheid en kwaliteit. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid, maar we hebben steeds focus gehouden op kwaliteit. ISO heeft dit bevestigd met het ISO 9001-certificaat. Neem contact op voor meer informatie.

Wij zijn aangesloten bij

KOM BIJ ONS WERKEN

Kappert Infra B.V. is snelgroeiend en daarom zijn we altijd op zoek naar gedreven professionals om ons team te versterken. Geniet jij van afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is en ben je bedreven in civiele techniek? Dan willen we graag meer over jou te weten komen! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en ontdek de mogelijkheden voor jouw carrière bij Kappert Infra B.V.

DIRECT SOLLICITEREN

Upload je CV